Gommers Management BV

Gommers Management BV
Gommers Management BV
Gommers Management BV

Gommers Management BV bestaat sinds 1999 en is de opvolger van de eenmanszaak genaamd Gommers Consultancy & Interim, die op 10 juni 1996 opgericht werd. De heer drs Ruud Gommers is directeur en de enige aandeelhouder. Gommers Management BV is een werkmaatschappij van Gommers Holding BV, waarvan Ruud Gommers eveneens directeur en enig aandeelhouder is. Ruud Gommers heeft van 2005 tot eind 2009 een bedrijf in Roemenië gehad, waarvan hij DGA was. Zijn medeaandeelhouder uit dat bedrijf is nog steeds één van zijn betrouwbare businesspartners voor zijn activiteiten in Roemenië. De activiteiten zelf worden o.a. op de pagina's over Roemenië beschreven.

 
Ruud Gommers

• Een professionele en resultaatgerichte manager/directeur met een brede managementervaring in o.a. de verzekeringsbranche, zorgsector, zakelijke dienstverlening en groothandel/industrie, zowel in strategische als operationele functies.
• Een communicatieve persoonlijkheid die een manier van werken heeft waarbij het resultaat voorop staat maar die daarbij de mens en de belangen van verschillende partijen niet uit het oog verliest.
• Een enthousiaste, gedreven en inspirerende leider, met een speciaal oog voor vernieuwing en groei.
• Een combinatie van enerzijds daadkracht en zakelijkheid en anderzijds sensitiviteit en mensgerichtheid.

 
Curriculum Vitae

U kunt het CV en eventueel de uitgebreide opdrachtenlijst van de heer Gommers aanvragen door een e-mail sturen met uw naam, bedrijfsgegevens en de reden van de aanvraag naar ruud@gommers-management.nl.

WelkomGommers Management BVDiensten in NederlandKlanten in NederlandStijl van managementRoemeniëDiensten in RoemeniëKlanten in RoemeniëOrban FoundationAlgemene VoorwaardenGastenboekContact Info