Roemenië

Gommers Management BV
Roemenië

Mijn band met Roemenië
Er is een speciale band gegroeid tussen mijzelf en het land Roemenië. Het begon toen mijn vrouw, Yvonne, en ik in 1999 twee Roemeense kinderen adopteerden, Viorel (1994) en Monika(1995). Sindsdien hebben we ook de ontwikkelingen in dat land nauwgezet gevolgd. In 2003 ben ik teruggegaan om onderzoek te doen naar de familieachtergrond van onze kinderen. Daarnaast wilde ik zakenrelaties opbouwen en bekijken of er zakelijke kansen benut konden worden. Toen werkte ik nog voornamelijk in de regio Boekarest. In 2005 heb ik dan ook een bedrijf opgezet, samen met mijn business partner in Boekarest. Via dat bedrijf hebben we vele Nederlandse bedrijven geholpen met hun zaken in Roemenië.

In 2007 ben ik wederom teruggegaan naar de plaatsen waar de twee families van onze kinderen wonen. Ik ben toen in contact gekomen met mijn andere business partner voor de omgeving van Sighisoara / Odorheiu Secuiesc in de regio Transsylvania, in het midden van Roemenië.


Zakelijk
Ik heb ervaren dat zakelijk succes in Roemenië staat of valt met goede contacten en kennis en kunde. Ik mag mij gelukkig prijzen met deze twee betrouwbare en degelijke contacten, die kwaliteit en communicatie hoog in het vaandel hebben staan. Ik werk dan ook al jaren prettig met hen samen. Het Roemeense bedrijf hebben mijn business partner en ik in onderling overleg eind 2009 opgeheven. De Roemeense samenwerking tussen ons gaat echter door, maar dan in een andere vorm. Onze individuele kwaliteiten en onze opgedane kennis en ervaring over zaken doen in Roemenië waarborgt in de nieuwe vorm nog net zo goed de kwaliteit van onze dienstverlening.

 

Op de andere pagina's vindt u informatie over de diensten die we hebben aangeboden en de werkervaring die we hebben opgedaan in Roemenië, en  enkele van de Nederlandse klanten, waarvoor we gewerkt hebben in Roemenië.

Tot slot ben ik betrokken geraakt bij de Orban Foundation. Kijk voor meer info hierover op de webpagina over de Orban Foundation.

WelkomGommers Management BVDiensten in NederlandKlanten in NederlandStijl van managementRoemeniëDiensten in RoemeniëKlanten in RoemeniëOrban FoundationAlgemene VoorwaardenGastenboekContact Info