Orban Foundation

Gommers Management BV
Orban Foundation

Algemeen

Gommers Management BV in de persoon van Ruud Gommers steunt de Orban Foundation in Odorheiu Secuiesc in de provincie Harghita in Roemenië. Ik geef hen advies en ben tevens officieel fondsenwerver voor deze stichting. Op hun website www.orban.ro kunt u veel informatie vinden over het goede werk dat de Orban Foundation doet voor verwaarloosde en geestelijk gehandicapte kinderen tot ongeveer 16-18 jaar.

Een greep uit hun activiteiten:

-          speciaal onderwijs op maat voor elk kind

-          spraaktherapie

-          fysiotherapie

-          aanbieden van een veilige verblijfplaats wanneer kinderen achtergelaten zijn door de ouder(s)

-          gezondheidszorg

De Orban Foundation biedt hiernaast nog andere diensten / therapieën en middelen aan om de ontwikkeling van deze speciale groep kinderen te bevorderen.

 

Giften en donaties

De Orban Foundation kan alleen alle kinderen helpen, als er genoeg geld binnenkomt. Zij bekostigt haar werkzaamheden en betaalt haar personeel door middel van o.a. donaties en giften van bedrijven en privépersonen. Elke gift of donatie, hoe klein ook, is dan ook van belang voor deze goede doelstichting. Ondanks dat ze niet op de Nederlandse lijst van goede doelen voor zullen komen, zijn zij een transparante en betrouwbare stichting die uw financiële steun hard nodig heeft. Bezoek de website www.orban.ro, deze is ook in het Engels beschikbaar.

Indien u geïnteresseerd bent om een donatie te doen aan en of vragen heeft over de Orban Foundation, kunt u contact met mij opnemen. Ik probeer dan in overleg met  de directrice van de Orban Foundation uw vragen te beantwoorden of ik kan u vertellen hoe u uw gift kunt overmaken. De directrice van deze stichting is niet alleen mijn betrouwbare businesspartner maar ook een moderne vrouw, die de stichting Orban Foundation leidt met transparantie en openheid. Natuurlijk kunt u ook altijd rechtstreeks contact (Engels) opnemen met haar of de Orban Foundation via de informatie op hun website.

WelkomGommers Management BVDiensten in NederlandKlanten in NederlandStijl van managementRoemeniëDiensten in RoemeniëKlanten in RoemeniëOrban FoundationAlgemene VoorwaardenGastenboekContact Info