Diensten in Nederland

Gommers Management BV
Diensten in Nederland

Interim-management

* Reorganisatiemanagement
Reorganisatiemanagement omvat zowel advies over als uitvoering van reorganisaties.

 

* Overbruggingsmanagement
Plotseling geconfronteerd met een onverwacht snel vertrek van uw manager? Of valt deze langdurig uit door ziekte of zwangerschap/bevalling? Of hij/zij disfunctioneert in zulke mate dat u hem of haar niet meer kan handhaven op die positie, dan kunt u overbruggingsmanagement inzetten. Ook indien er plotseling een managementvacature ontstaat, kunt u overbruggingsmanagement gebruiken om een periode te overbruggen.

 

* Extra management
Dit zet u in indien er, om wat voor reden dan ook, tijdelijk behoefte is aan extra management. De huidige managers binnen uw bedrijf of organisatie kunnen dit project of deze opdracht er niet bij hebben naast hun huidige werkzaamheden. Dit “extra management” kunt u bij Gommers Management inhuren op het gebied van strategisch, operationeel, commercieel of algemeen management.

Bedrijfsadvies
U of uw bedrijf heeft behoefte aan advies op maat op het gebied van strategie, commercie of de operationele processen. Een “frisse blik van buiten” door Gommers Management kan u en uw bedrijf weer nieuwe ideeën en richting geven.

Coaching
U als directeur en of uw directieleden / managers hebben soms een push nodig om u weer verder te ontwikkelen op leidinggevend én zakelijk gebied. Een uitdagende coach zoals Ruud Gommers die u in uw waarde laat is dan een mogelijkheid voor u én uw bedrijf om weer een stap verder te komen.

Raad van Commissarissen of Raad van Toezicht 

U heeft behoefte aan nieuwe inzichten en een moderne, kundige commissaris of lid van uw Raad van Toezicht, dan kunt u een beroep doen op Ruud Gommers. Hij is hiervoor opgeleid en met zijn ruime ervaring en kennis op velerlei bedrijfsgebieden kan hij voor een gedegen toezicht en advies voor uw organisatie zorgen. Zo kan hij u en uw bedrijf helpen weer een volgende stap te maken.

Roemenië
Indien u interesse heeft om in Roemenië zaken te gaan doen of u doet al zaken in of met Roemenië en u wilt graag hulp, kijk dan op de pagina's over Roemenië voor meer info.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen, persoonlijke drive en betrokkenheid ondersteunt Ruud Gommers van harte een goed doel in Roemenië: de Orban Foundation. Deze stichting richt zich met veel activiteiten op hulpverlening aan achtergestelde en achtergelaten kinderen in de regio Transsylvanië. Kijk voor meer info op de pagina over de Orban Foundation op deze website.

WelkomGommers Management BVDiensten in NederlandKlanten in NederlandStijl van managementRoemeniëDiensten in RoemeniëKlanten in RoemeniëOrban FoundationAlgemene VoorwaardenGastenboekContact Info